Entreprenad

SKGS Ekerö AB arbetar med entreprenad Stockholm och har ett väl inarbetat nätverk av erfarna samarbetspartners. Vi kan på så vis erbjuda våra kunder helhetslösningar av högsta kvalitet. Vårt företag har kompetensen och resurserna att projektera, leda och genomföra lyckade entreprenader.

Nyckeln till våra framgångar är omsorgen om de relationer som byggs mellan oss, kunder och de vi samarbetar med. Vår målsättning är att dessa ska präglas av lyhördhet, ärlighet och bra kommunikation.

Det finns många fördelar med att anlita en entreprenör som oss på SKGS Ekerö AB. När du vänder dig till oss får du ta del av vår kompetens och kunnighet inom våra arbetsområden vilket skapar trygghet för dig. Allt arbete går dessutom fortare och vi har garanterat den utrustning som krävs.

Olika entreprenadformer

Entreprenad är, enkelt uttryckt, en överenskommelse mellan en beställare och en entreprenör att utföra ett arbete inom en viss tid och till ett pris som uppgjorts i förväg.

Det finns tre entreprenadformer i Sverige: utförandeentreprenad, totalentreprenad och underentreprenad. Grunden i dessa är densamma men de har vissa skillnader.

Utförandeentreprenad

Det som är typiskt för den här sortens entreprenad är att det är beställaren som tar hand om projektering och att anlita en entreprenör. Avtalet mellan dessa två anger vilket arbete som ska utföras av entreprenören.

Totalentreprenad

I en totalentreprenad så är det entreprenören som ansvarar för projektering och utförande. Det kan finnas variationer mellan olika totalentreprenader där en variant är när beställaren endast ställer krav på funktionen. I en del fall så väljer beställaren att göra delar av projekteringen på egen hand och då kallas det för styrd totalentreprenad istället.

Underentreprenad

Underentreprenad kallas ibland för delad entreprenad och innebär att en entreprenör utför ett uppdrag som han eller hon fått av den som har huvudentreprenaden. Dessa två har tecknat ett eget avtal.

Kontakt

Om du vill veta mer om oss och om entreprenad Stockholm så är du varmt välkommen att höra av dig.